xComfort Bridge

xComfort Bridge, de nieuwe slimme controller met een gebruiksvriendelijke app.

De controller is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en brengt xComfort-installaties binnen handbereik, of u nu een nieuwe of ervaren xComfort-installateur bent. Er is geen extra configuratiesoftware of programmeerkennis nodig, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan slimme woningen die echt intelligent zijn. Het enige wat u hoeft te doen is een van onze voorgeconfigureerde Go Wireless-pakketten te installeren waarna u direct kunt starten met comfortabel dimmen en schakelen. Het proces is snel, schoon en flexibel. Met de app kunt u de verlichting op apparaatniveau, zoneniveau, via scènes of via de astrofunctie draadloos configureren en besturen. Met de nieuwe inbedrijfstellingsfunctie kunt u nieuwe slimme LED-dimmers, schakelactoren en tussenstekkers toevoegen - u kunt ze eenvoudigweg inscannen of nieuwe apparaten laten ontdekken via de app in een paar eenvoudige stappen. xComfort Bridge is de snelle oplossing voor het beheer van uw slimme huis op een eenvoudige, schaalbare en toekomstgerichte manier waardoor het geschikt is voor toekomstige functionaliteiten.
Zodra de xComfort Bridge controller is aangesloten op de lokale Wifi-router, kan deze lokaal worden bediend met de xComfort Bridge app op iOS (iPhone, iPad, iPod) of Android-apparaten (smartphone, tablet). Diverse ingebouwde LED's geven informatie over de status en werking van de controller. De controller kan op elke wand worden gemonteerd. Een set zelfklevende bumpervoetjes (bij de levering inbegrepen) maakt het ook mogelijk om de regelaar op elk horizontaal oppervlak te plaatsen.
Inclusief: montagebeugels, zelfklevende bumpervoetjes, USB-voedingsadapter, Micro-USB-kabel, UTP-kabel, schroeven, pluggen en tapestrips.
xComfort Bridge video

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten